Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

Dursunbey'de yangın paniği

Dursunbey

Dursunbey'de faaliyet gösteren bir marangoz dükkanında çıkan yangın çevredeki işyeri sahiplerinin korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu.

Dursunbey’de faaliyet gösteren bir marangoz dükkanında çıkan yangın çevredeki işyeri sahiplerinin korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu.
Edinilen bilgiye göre, gece saat 01.00 sularında henüz belirlenmeyen bir nedenden dolayı Aşağı Sanayi Tabakhane Camii yanında bulunan Recep Çınar isimli vatandaşın ahşap doğrama dükkanın da yangın çıktı. Yangını fark eden vatandaşlar hemen polis ve itfaiyeyi arayarak yardım istedi. İhbarın ardından olay yerine giden Balıkesir Büyükşehir itfaiyesine bağlı bir araç alevlere ilk müdahaleyi yaptı. Ahşap binayı saran alevlere müdahale yetersiz kalınca itfaiyeye ait diğer söndürme araçları ve orman işletmesinden bir arazöz yangına müdahale etti.
Alevler yan tarafta bulunan diğer binaları da tehdit ederken, yangında ahşap doğrama dükkanı tamamen kül oldu. Yangına itfaiye ekipleri yan tarafta bulunan binanın çatısından ve içeriden müdahale ederken yangın güçlükle kontrol altına alınabildi. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken işyerinde ciddi anlamda maddi hasar meydana geldi.
Yangın çevrede bulunan diğer işyerlerine dağılmadan itfaiye ekiplerinin büyük çabası sonucu söndürüldü. Alevlerin söndürülmesinin ardından işyeri içinde bulunan yangın söndürme tüplerinin adeta bomba gibi patladığı gözlemlendi. İtfaiye ve polis yangın ile ilgili inceleme başlattı.



  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli